مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

افسرده خويي يكي از انواع افسردگي است كه در آن علائم به شكل‌مزمن بروز پيدا مي‌كنند و حداقل تا دو سال ادامه دارند. شدت و ميزان علائم در فردي كه افسرده خويي دارد نسبت به افسردگي اساسي كمتر است و امكان دارد فرد خلق پايين خود را عادي بداند يا نسبت به بيماري‌اش بينش نداشته‌باشد. اطرافيان نيز در بيشتر مواقع متوجه بيماري فرد نمي‌شوند. علائم اين اختلال بي‌سر و صدا بروز پيدا مي‌كند و زندگيتان را مختل نمي‌كند اما تجربه‌ي شادي و لذت را از شما مي‌گيرد؛ افسرده خويي زمينه را براي ابتلا به افسردگي‌هاي شديدتر و بروز افكار خودكشي فراهم مي‌كند، به همين دليل لازم است هر چه سريع‌تر از مشاوره افسردگي كمك بگيريد. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره افسردگي كليك كنيد. 

منبع: افسرده خويي يا (ديس تايمي) 

افسرده خويي چيست؟

افسرده خويي از انواع اختلالات افسردگي و مرتبط با اختلالات خلقي است كه بيشتر نشانه‌هاي افسردگي اعم از ناراحتي، لذت نبردن از مسائلي كه قبلا مورد علاقه فرد بوده‌اند، احساس عذاب وجدان و… را در بر مي‌گيرد اما اين علائم به صورت‌مزمن و با شدت كمتر بروز پيدا مي‌كنند. فرد حداقل به مدت دو سال بايد با اين علائم زندگي كرده‌باشد تا تشخيص افسرده خويي به او داده شود. پيدايش علائم در اين اختلال تدريجي است و اغلب بيمار نمي‌تواند به ياد بياورد كه اولين بار كي علائم را تجربه كرده. در كودكان و نوجوانان اين اختلال به جاي افسردگي با حالت‌هايي از تحريك پذيري و زودرنجي بروز پيدا مي‌كند و حداقل يك سال ادامه دارد. براي آشنايي با ساير انواع افسردگي كليك كنيد.

 

علائم افسرده خويي

ديستايمي يا همان افسرده خويي دوره‌اي بلند مدت از علائم افسردگي است كه حداقل با دو نشانه‌ي ديگر مانند بي‌خوابي يا پرخوابي، خستگي يا كاهش انرژي، تغيير خوردن (كمتر يا بيشتر)، عزت نفس پايين، يا احساس نااميدي همراه مي‌شود. فرد مبتلا به اين اختلال تمركز ضعيفي دارد و در تصميم‌گيري‌ها بسيار سخت عمل مي‌كند.

در اختلال ديس تايمي فرد براي اجتناب از بروز استرس و شكست خوردن، فرصت‌هاي زندگي را ناديده مي‌گيرد وهمواره عقب نشيني مي‌كند؛ همچنين در موارد شديدتر حتي از تعامل با ديگران و انجام فعاليت‌هاي روزانه دوري مي‌كند. تشخيص ديس تايمي اغلب به دليل نامحسوس بودن علائم سخت است. از طرفي افراد مبتلا در موقعيت‌هاي اجتماعي توانايي پنهان كردن علائم و بيماري خود را دارند. اين اختلال ممكن است با اختلالات رواني ديگر همراه شود. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه علائم افسردگي كليك كنيد. 

چگونه افسرده خويي (ديس تايمي) تشخيص داده مي شود؟

افسرده خويي مدت ها شما را درگير كرده و جزئي از زندگي تان خواهد شد. به همين دليل بسياري از مبتلايان توانايي تشخيص و دريافت كمك هاي درماني را ندارند. اما اگر در خود يا اطرافيان تان نشانه هاي ذكر شده را مشاهده كرديد، حتما براي دريافت خدمات مشاوره اقدام نماييد. درمانگر با ارزيابي كلي شما تمامي عوامل زمينه ساز افسرده خويي را بررسي كرده و براي جبران و درمان آن به شما كمك  مي‌كند. استفاده از پرسشنامه ها روانسنجي، مصاحبه باليني، بررسي سوابق خانوادگي و… به درمانگر كمك مي‌كند تا به درستي تشخيص افسرده خويي را بدهد.

علت اختلال افسرده خويي

علت دقيق افسرده خويي مشخص نيست اما متخصصان معتقدند تغييرات در ساختار و مواد شيميايي مغز به خصوص انتقال دهنده‌هاي عصبي مانند سروتونين، در تغيير خلق و وضع رواني تأثير چشمگيري دارند. از ديگر عوامل مؤثر در بروز اين اختلال مي‌توان به جنسيت، سابقه خانوادگي و شرايط زندگي استرس‌زا اشاره كرد. ممكن است تمام عوامل به صورت تركيبي منجر به بروز اختلال شوند.

1. جنسيت

بروز افسرده خويي در زنان دو برابر بيشتر از مردان است. اين امر مي‌تواند به دليل تفاوت‌هاي هورموني در برخي مراحل خاص زندگي، مانند حاملكي يا يائسگي باشد. علاوه بر اين اغلب زنان بيشتر از مردان تمايل دارند مشكلات افسردگي خود را با پزشكان در ميان بگذارند.

2. سابقه خانوادگي

افرادي كه در خويشاوندان آن‌ها سابقه‌ي ابتلا به يكي از انواع افسردگي وجود دارد، بيشتر در معرض ابتلا به افسرده خويي قرار مي‌گيرند. به احتمال زيادي افسردگي پدر و مادر به فرزندان انتقال پيدا مي‌كند.

3. شرايط محيطي استرس‌زا

شرايط محيطي استرس‌زا براي طولاني مدت زمينه را براي ابتلا به انواع اختلالات افسردگي و به خصوص ديس تايمي فراهم مي‌كند. اين شرايط مي‌تواند شامل فقر، تبعيض، بيماري‌هاي‌مزمن، مشكلات خانوادگي و زناشويي، مصرف دارو و… باشد. براي كسب اطلاعات در زمينه اختلالات خلقي كليك كنيد. 

عوامل خطرساز براي ابتلا به افسرده خويي

برخي عوامل محيطي و ژنتيكي احتمال ابتلا به افسرده خويي را بيشتر مي‌كنند. شناسايي اين عوامل به شما كمك مي‌كند تا راهكارهاي مقابله اي موثرتري براي آن‌ها اتخاذ نماييد. همچنين هر چه شدت و تعداد اين عوامل بيشتر باشد، احتمال ابتلا به افسرده خويي بيشتر است.

  • فرد سابقه ابتلا به يكي از انواع افسردگي را داشته باشد.
  • يكي از بستگان درجه يك او با مشكل افسردگي مواجه باشد
  • رخ دادن يك حادثه استرس زا و يا مرگبار مثل مرگ عزيزان، ورشكستگي، طلاق
  • داشتن يكي از انواع اختلالات شخصيت (مخصوصا اختلالات شخصيت دسته bو c)
  • داشتن باورها و الگوهاي فكري ناسازگار مثل بدبيني، منفي بافي، شكاكي، كمبود عزت نفس، خود كمبيني

همه گيري و ميزان شيوع افسرده خويي

به طور دقيق ميزان ابتلا به اختلال افسرده خويي مشخص نيست. اما به طور كلي احتمال ابتلاي زنان به افسرده خويي دوبرابر مردان است. همچنين 6 درصد جمعيت كل بزرگسالان حداقل يكبار در دوره اي از زندگي مبتلا به افسرده خويي شناسايي شده اند. اما متخصصان ميزان شيوع افسرده خويي را بيش از اين دانسته چرا كه بسياري از اين بيماران براي درمان اقدام نكرده و آن را بخشي از شخصيت و زندگي خود تصور مي‌كنند.

پيشگيري از اختلال ديس تايمي

از آنجا كه شروع اختلال افسرده خويي به دوران كودكي و نوجواني برمي‌گردد، بايد گفت پيشگيري از آن بسيار دشوار بوده و براي انجام اقدامات لازم نياز به هزينه بالا و آموزش وسيع دارد. در بسياري از موارد با آموزش خانواده ها و اقدامات به موقع براي درمان‌افسردگي مي‌توان از پيشروي اين اختلال جلوگيري كرد. برخي ديگر از راهكارهاي موثر براي پيشگيري از افسرده خويي به شرح زير است.

آموزش روش هاي كنترل استرس و اضطراب و راهكارهاي جايگزين

حفظ و بازسازي روابط بين اعضاي خانواده، اين گونه هميشه مامني براي حل مسائل براي تك تك اعضا وجود دارد

اقدامات درماني به موقع براي پيشگيري از بدتر شدن علائم بيماري

توجه به گفته ها و دستورات درمانگر و پيگيري درمان براي جلوگيري از عود بيماري

 

درمان اختلال افسرده خويي

اغلب افراد افسرده خويي را جدي نمي‌گيرند و تنها زماني كه مشكلاتشان تبديل به افسردگي اساسي مي‌شود به مراكز درمان مراجعه مي‌كنند. هر چه سريع‌تر براي درمان اين اختلال اقدام كنيد، آسيب كمتري به مغز و روان شما وارد مي‌شود و بهبودي سريع‌تر اتفاق مي‌افتد. ممكن است لازم باشد براي پيشگيري از بازگشت علائم مدت‌ها تحت درمان قرار بگيريد و وقت، هزينه و انرزي زيادي صرف كنيد اما در آخر، زماني كه از دنياي تاريك افسردگي رهايي يابيد متوجه مي‌شويد كه ارزش صرف وقت و هزينه را داشته‌است. مشاوره افسردگي به شما كمك مي‌كند تا با روحيه بالا در اين مسير قدم برداريد و بهترين روش درماني را انتخاب كنيد.

1. روان‌درماني در كاهش علائم افسرده خويي

جلسات روان درماني با مصاحبه باليني و گرفتن شرح علائم از مراجعه كننده آغاز مي‌شود و با توجه به نياز فرد اهداف درماني مشخص مي‌گردند. رفتار درماني شناختي روشي مؤثر است كه اغلب جهت درمان اختلالات افسردگي مورد استفاده قرار مي‌گيرد. در اين روش مشاور به شما كمك مي‌كند تا تمامي الگوهاي فكري و طرحواره‌هاي منفي خود را شناسايي كنيد؛ پس از آن افكار منفي به چالش كشيده مي‌شوند و با آزمايشات رفتاري تلاش مي‌شود تا ديدگاه منفي خود را نسبت به مسائل اصلاح كنيد. در جلسات درماني روانشناختي قادر خواهيد بود تا به تدريج با الگوهاي فكري افسردگي مبارزه كنيد.

2. درمان دارويي

داروها به سرعت عمل مي‌كنند و درماني سريع به حساب مي‌آيند. البته داروهاي مورد استفاده در درمان كه شامل داروهاي ضد افسردگي و ضد افسردگي سه حلقه‌اي مي‌شوند، به درمان كامل نمي‌انجامند و تنها علائم را كاهش مي‌دهند. روانپزشك با توجه به نوع و شدت افسردگي دارو تجويز مي‌كند. با توجه به كوتاه اثر بودن داروها و عوارضي كه براي بيمار به همراه دارند، پيشنهاد مي‌كنيم از روش‌هاي غير دارويي بهره‌مند شويد.

3. درمان‌هاي مكمل

درمان‌هاي مكمل به بهبود هر چه سريع‌تر علائم افسردگي كمك مي‌كنند. در كنار دارو درماني و روان درماني، تغيير سبك زندگي مي‌تواند كمك كننده باشد. در واقع لازم است بيشتر از قبل به خواب، استراحت و تفريحات خود اهميت دهيد و زمان‌هايي را نيز براي ورزش كردن اختصاص دهيد. پراختن به فعاليت‌هاي گروهي، ديدار با آشنايان و دوستان، نوشتن، يوگا و مراقبه در درمان افسرده خويي بسيار مؤثرند. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه درمان افسردگي كليك كنيد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه افسردگي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سؤالات متداول

تفاوت افسردگي اساسي با افسرده خويي چيست؟

در افسرده خويي فرد علائم را با شدت كمتري تجربه مي‌كند و هميشه خلق پاييني دارد. احتمال ابتلا به اختلالات شخصيت در فردي كه ديس تايمي دارد بالاست و كاركرد روزانه‌ي او مختل نمي‌شود. در صورتي كه در افسردگي اساسي عملكرد فرد در بيشتر زمينه‌ها مختل مي‌شود.

راه‌هاي درمان افسرده خويي كدام‌اند؟

مشاوره افسردگي به شما كمك مي‌كند تا بهترين روش درمان را با توجه به نوع و شدت بيماري و بر اساس نيازهايتان انتخاب كنيد. امروزه روش‌هاي رفتار درماني شناختي از مؤثرترين درمان‌ها به شمار مي‌روند.

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/8/20  ] [ ۱۷ ] [ newmiind ] [ ]

افسرده خويي يكي از انواع افسردگي است كه در آن علائم به شكل مزمن بروز پيدا مي‌كنند و حداقل تا دو سال ادامه دارند. شدت و ميزان علائم در فردي كه افسرده خويي دارد نسبت به افسردگي اساسي كمتر است و امكان دارد فرد خلق پايين خود را عادي بداند يا نسبت به بيماري‌اش بينش نداشته‌باشد. اطرافيان نيز در بيشتر مواقع متوجه بيماري فرد نمي‌شوند. علائم اين اختلال بي‌سر و صدا بروز پيدا مي‌كند و زندگيتان را مختل نمي‌كند اما تجربه‌ي شادي و لذت را از شما مي‌گيرد؛ افسرده خويي زمينه را براي ابتلا به افسردگي‌هاي شديدتر و بروز افكار خودكشي فراهم مي‌كند، به همين دليل لازم است هر چه سريع‌تر از مشاوره افسردگي كمك بگيريد. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره افسردگي كليك كنيد. 

 

منبع : افسرده خويي

 

 

افسرده خويي چيست؟

افسرده خويي از انواع اختلالات افسردگي و مرتبط با اختلالات خلقي است كه بيشتر نشانه‌هاي افسردگي اعم از ناراحتي، لذت نبردن از مسائلي كه قبلا مورد علاقه فرد بوده‌اند، احساس عذاب وجدان و… را در بر مي‌گيرد اما اين علائم به صورت مزمن و با شدت كمتر بروز پيدا مي‌كنند. فرد حداقل به مدت دو سال بايد با اين علائم زندگي كرده‌باشد تا تشخيص افسرده خويي به او داده شود. پيدايش علائم در اين اختلال تدريجي است و اغلب بيمار نمي‌تواند به ياد بياورد كه اولين بار كي علائم را تجربه كرده. در كودكان و نوجوانان اين اختلال به جاي افسردگي با حالت‌هايي از تحريك پذيري و زودرنجي بروز پيدا مي‌كند و حداقل يك سال ادامه دارد.

 

علائم افسرده خويي

ديستايمي يا همان افسرده خويي دوره‌اي بلند مدت از علائم افسردگي است كه حداقل با دو نشانه‌ي ديگر مانند بي‌خوابي يا پرخوابي، خستگي يا كاهش انرژي، تغيير خوردن (كمتر يا بيشتر)، عزت نفس پايين، يا احساس نااميدي همراه مي‌شود. فرد مبتلا به اين اختلال تمركز ضعيفي دارد و در تصميم‌گيري‌ها بسيار سخت عمل مي‌كند.

تماس با مشاور

در اختلال ديس تايمي فرد براي اجتناب از بروز استرس و شكست خوردن، فرصت‌هاي زندگي را ناديده مي‌گيرد وهمواره عقب نشيني مي‌كند؛ همچنين در موارد شديدتر حتي از تعامل با ديگران و انجام فعاليت‌هاي روزانه دوري مي‌كند. تشخيص ديس تايمي اغلب به دليل نامحسوس بودن علائم سخت است. از طرفي افراد مبتلا در موقعيت‌هاي اجتماعي توانايي پنهان كردن علائم و بيماري خود را دارند. اين اختلال ممكن است با اختلالات رواني ديگر همراه شود. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه علائم افسردگي كليك كنيد. 

 

علل ابتلا به اختلال افسرده خويي

علت دقيق افسرده خويي مشخص نيست اما متخصصان معتقدند تغييرات در ساختار و مواد شيميايي مغز به خصوص انتقال دهنده‌هاي عصبي مانند سروتونين، در تغيير خلق و وضع رواني تأثير چشمگيري دارند. از ديگر عوامل مؤثر در بروز اين اختلال مي‌توان به جنسيت، سابقه خانوادگي و شرايط زندگي استرس‌زا اشاره كرد. ممكن است تمام عوامل به صورت تركيبي منجر به بروز اختلال شوند.

1. جنسيت

بروز افسرده خويي در زنان دو برابر بيشتر از مردان است. اين امر مي‌تواند به دليل تفاوت‌هاي هورموني در برخي مراحل خاص زندگي، مانند حاملكي يا يائسگي باشد. علاوه بر اين اغلب زنان بيشتر از مردان تمايل دارند مشكلات افسردگي خود را با پزشكان در ميان بگذارند.

2. سابقه خانوادگي

افرادي كه در خويشاوندان آن‌ها سابقه‌ي ابتلا به يكي از انواع افسردگي وجود دارد، بيشتر در معرض ابتلا به افسرده خويي قرار مي‌گيرند. به احتمال زيادي افسردگي پدر و مادر به فرزندان انتقال پيدا مي‌كند.

3. شرايط محيطي استرس‌زا

شرايط محيطي استرس‌زا براي طولاني مدت زمينه را براي ابتلا به انواع اختلالات افسردگي و به خصوص ديس تايمي فراهم مي‌كند. اين شرايط مي‌تواند شامل فقر، تبعيض، بيماري‌هاي مزمن، مشكلات خانوادگي و زناشويي، مصرف دارو و… باشد. براي كسب اطلاعات در زمينه اختلالات خلقي كليك كنيد. 

 

درمان اختلال افسرده خويي

اغلب افراد افسرده خويي را جدي نمي‌گيرند و تنها زماني كه مشكلاتشان تبديل به افسردگي اساسي مي‌شود به مراكز درمان مراجعه مي‌كنند. هر چه سريع‌تر براي درمان اين اختلال اقدام كنيد، آسيب كمتري به مغز و روان شما وارد مي‌شود و بهبودي سريع‌تر اتفاق مي‌افتد. ممكن است لازم باشد براي پيشگيري از بازگشت علائم مدت‌ها تحت درمان قرار بگيريد و وقت، هزينه و انرزي زيادي صرف كنيد اما در آخر، زماني كه از دنياي تاريك افسردگي رهايي يابيد متوجه مي‌شويد كه ارزش صرف وقت و هزينه را داشته‌است. مشاوره افسردگي به شما كمك مي‌كند تا با روحيه بالا در اين مسير قدم برداريد و بهترين روش درماني را انتخاب كنيد.

1. روان‌درماني در كاهش علائم افسرده خويي

جلسات روان درماني با مصاحبه باليني و گرفتن شرح علائم از مراجعه كننده آغاز مي‌شود و با توجه به نياز فرد اهداف درماني مشخص مي‌گردند. رفتار درماني شناختي روشي مؤثر است كه اغلب جهت درمان اختلالات افسردگي مورد استفاده قرار مي‌گيرد. در اين روش مشاور به شما كمك مي‌كند تا تمامي الگوهاي فكري و طرحواره‌هاي منفي خود را شناسايي كنيد؛ پس از آن افكار منفي به چالش كشيده مي‌شوند و با آزمايشات رفتاري تلاش مي‌شود تا ديدگاه منفي خود را نسبت به مسائل اصلاح كنيد. در جلسات درماني روانشناختي قادر خواهيد بود تا به تدريج با الگوهاي فكري افسردگي مبارزه كنيد.

2. درمان دارويي

داروها به سرعت عمل مي‌كنند و درماني سريع به حساب مي‌آيند. البته داروهاي مورد استفاده در درمان كه شامل داروهاي ضد افسردگي و ضد افسردگي سه حلقه‌اي مي‌شوند، به درمان كامل نمي‌انجامند و تنها علائم را كاهش مي‌دهند. روانپزشك با توجه به نوع و شدت افسردگي دارو تجويز مي‌كند. با توجه به كوتاه اثر بودن داروها و عوارضي كه براي بيمار به همراه دارند، پيشنهاد مي‌كنيم از روش‌هاي غير دارويي بهره‌مند شويد.

3. درمان‌هاي مكمل

درمان‌هاي مكمل به بهبود هر چه سريع‌تر علائم افسردگي كمك مي‌كنند. در كنار دارو درماني و روان درماني، تغيير سبك زندگي مي‌تواند كمك كننده باشد. در واقع لازم است بيشتر از قبل به خواب، استراحت و تفريحات خود اهميت دهيد و زمان‌هايي را نيز براي ورزش كردن اختصاص دهيد. پراختن به فعاليت‌هاي گروهي، ديدار با آشنايان و دوستان، نوشتن، يوگا و مراقبه در درمان افسرده خويي بسيار مؤثرند. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه درمان افسردگي كليك كنيد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه افسردگي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سؤالات متداول

تفاوت افسردگي اساسي با افسرده خويي چيست؟

در افسرده خويي فرد علائم را با شدت كمتري تجربه مي‌كند و هميشه خلق پاييني دارد. احتمال ابتلا به اختلالات شخصيت در فردي كه ديس تايمي دارد بالاست و كاركرد روزانه‌ي او مختل نمي‌شود. در صورتي كه در افسردگي اساسي عملكرد فرد در بيشتر زمينه‌ها مختل مي‌شود.

راه‌هاي درمان افسرده خويي كدام‌اند؟

مشاوره افسردگي به شما كمك مي‌كند تا بهترين روش درمان را با توجه به نوع و شدت بيماري و بر اساس نيازهايتان انتخاب كنيد. امروزه روش‌هاي رفتار درماني شناختي از مؤثرترين درمان‌ها به شمار مي‌روند.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 66419012-021

 

منبع : افسرده خويي

 

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/1/21  ] [ ۱۹ ] [ newmiind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 1
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب